maandag 13 augustus 2012

Wilfred vs. OG: 10 - 0


Man of the Match: Ouwe Gast
Het was Ontzettend Gezellig, Onwijs Gaaf, Ongewoon Gek. Juist, we speelde tegen OG.

Als er één dag zou zijn dat OG had kunnen winnen van het majestueuze DRIEmteam dan was dat wel vandaag. Slechts 9 DRIEmboys + 1 Coach hadden het kunnen opbrengen om het gravel in Haarlem te betreden. Dus wat doe je dan? Juist, zo snel mogelijk winnen. We hadden er zin an. Eerst alleen nog even honkballen. Nog voor het einde van de 7e inning stond het 10-0. Onnodig Gewonnen.

De aanwezige spelers mochten wel genieten van het weer. De zon schitterde. (Hier komt het bruggetje.) Sommige spelers schitterden in hun afwezigheid. Picassie en Ted waren, uiteraard apart van elkaar, in het geheim het tien-jarig jubileum van hun bekoelde vriendschap aan het vieren.

Man of the Match Wilfred deed zijn reputatie eer aan door de slagploeg van OG onder de duim te houden. Ongelooflijk Gemakkelijk eigenlijk. Het vermoeden was aanwezig dat sommige spelers de bal niet eens hebben gezien. Ook aan slag was hij goed voor een flinke bijdrage aan het team. Meerdere keren wist hij spelers over te brengen naar het volgende honk. Prachtig small-ball; Japan zou trots zijn geweest. Statistisch schiet hij er echter weinig mee op. Dus eigenlijk heel erg stom van 'm.

Maar toen kreeg het team een heuze teleurstelling te verwerken: er waren maar 8 broodjes bal op voorraad! U begrijpt het, wij begrijpen het, maar J.W. van de Catering (= Ondersteboven Gozer) blijkbaar niet: 8 is geen voorraad! 8 is niet eens één rondje...! We zullen er niet te veel woorden aan vuil maken, want dit blog wordt door zoveel Kinheimers gelezen dat we er van uitgaan dat u samen met ons deze boodschap over zal brengen dat we hier niet van gediend zijn! Nadere berichten voor een heuse flash-mob volgen nog.

Nou, en de tribune was die dag ook volgestroomd. Alle passepartout-houders zaten precies achter onze dug-out, alle 6. De benen van Ineke zijn wat bijgekleurd. Het was een mooie dag om het alleenrecht op de eerste plek in de 2eKlasse B over te nemen.

(Onze Gelukswensen gaan deze week uit naar Jazzper.)

--------------------------------------------------
Klik hier en ontvang het laatste DRIEmteam nieuws per email!


2 opmerkingen:

  1. Steengoed Rein! Op zich was 8 genoeg geweest btw (normaal gesproken sla ik over).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan mannen, en Wilfred!

    BeantwoordenVerwijderen