woensdag 18 juli 2012

El Classico

Big O Closerhof
Zondag de 15de juli was de eerste van de twee classico’s in de immer aantrekkelijke 2de klasse B. Double Stars 2, de enige ploeg die het Driemteam van coach Boer leek tegen te kunnen houden, kwam tot de tanden gewapend het pittoresk gelegen veld in Heiloo op. Een gezonde combinatie van jeugdig talent en ervaren krachten, enthousiasme en stevige honkbalbasis, vastberaden opportunisme en niet te benijden vintage pakken, zo is het tweede team van Heiloo wel te bestempelen. En daar schiet het Driemteam toch wat tekort. Weliswaar met Mount Meniscus in de gelederen, en mooie Vinny eindelijk op dreef, werd het toch een moeilijke wedstrijd voor de voormalige krijgers van het Badmintonpad.
 
Het begon nog goed. Met Schopman en zijn anderhalve knie en anderhalve buik op de heuvel was de wedstrijd 4 man lang onder controle. Na 4 keer drie slag beging coach Boer echter de cardinale fout door luid te roepen dat het “een teamsport was”. Twee slagmensen later stond Heiloo met 2-1 voor, en leek het pleit al beslecht.
 
Mooie Mozes beklom echter de berg en dus stond het driemteam al snel weer voor, van 3- 2 werd het zelfs 5-3 voor de mannen van Amsterdam west, Haarlem Randweg en Heemstede posse.
 
Toen ging het echter fout. Frenkl leek op Wild thing zonder bril, en ook Big O Closerhof kon het tij net niet keren. De mannen uit Heiloo kregen er weer zin in en het massaal toegestroomde publiek stond op de banken toen Heiloo 2 brutaal een voorsprong nam. 

Als laatste troef werd Lubster van stal gehaald om met 1 machtige swing de overwinning mee naar Haarlem te nemen, maar het mocht niet zo zijn. De prijswinnende marketeer kon zich niet onderscheiden en Heiloo 2 ging er met de punten vandoor.
 
Volgend jaar 3de klasse proberen, want elke week zo op je tenen spelen is ook niet leuk meer.

--------------------------------------------------
Klik hier en ontvang het laatste DRIEmteam nieuws per email!


2 opmerkingen:

  1. Ik mis in ieder geval één foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb blijkbaar heel wat gemist afgelopen Zondagochtend... jammer boyz. Next time dan maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen