dinsdag 27 maart 2012

DRIEmSeason 2011: Unforgettable

Unforgettable - In every way, - And forever more - That's how you'll stay.
Nat King Cole (1951)

Het 2011 seizoen van het 3mTeam gaat de boeken in als onvergetelijk. Het was het seizoen van Lub en Tony met ieder 7 homeruns! Het was het seizoen van onze pitching staff met een ERA ter hoogte van een mooi slaggemiddelde! Het was het jaar van 5 nieuwe 3mKids: Mannes, Jamie, Siebe, Danique, en Nienke. En het was natuurlijk het seizoen van Coach/Boer Pieter die met de kampioenschapsring naar huis ging. Stuk voor stuk onvergetelijk.


Maar het was ook het seizoen dat wij afscheid moesten nemen van Ans Beljaards, jarenlang onze vaste scorer, en Greg Halman. Met veel pijn in ons hart zagen wij twee geliefde Kinheimers te vroeg uit ons midden verdwijnen. Ans was er altijd voor Kinheim. Greg deed waar wij van droomden. Stuk voor stuk onvergetelijk.

Na het 2010 seizoen zat het 3mTeam zonder coach. Boer zocht team en 3mTeam zocht coach. Dit heeft Boer Pieter geen windeieren gelegd. Omdat de Bond de 14e Klasse Links District Noord attractiever wilde maken is het 3mTeam afgelopen jaar uit de topklasse gehaald en hier geplaatst. De oude "talenten" hebben in plekken als Bergen en Krommenie laten zien wat baseball is en coach Boer is geridderd tot de grote architect.

Het 3mTeam, ooit begonnen als opleidingsteam voor het beste talent, heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot legende-formatie. Vandaag willen wij u meenemen op een spirituele reis. U kent uiteraard de piramide van Maslow, de hiërarchische ordening van behoeften. Wij leggen u vandaag graag uit dat wij, jonge goden van weleer, sinds vorig jaar zijn veranderd.

Wij hoeven u niet uit te leggen dat wat het DRIEmteam verstaat onder lichamelijke behoeften, maar u kunt denken aan een pilsje of zelfs een broodje bal.

Onze behoefte aan veiligheid en zekerheid wordt doorgaans gevoed door het organisatietalent van Petra Koot. Zij zal er alles aan doen om ons zondagochtend om 8 uur op het veld te zien.

Het volgende niveau in de piramide is sociaal contact. Ook daar kunt op ons rekenen. De gemiddelde leeftijd (en gewicht) van het team gaat harder omhoog dan we kunnen verjongen (en afvallen). Bovendien leert een grove schatting dat het team inmiddels één honk- en één softbalteam op de been kan brengen in termen van nageslacht…

Waar wij in het verleden de grootste behoefte hadden aan waardering en erkenning (de vele kampioenschappen, een 3mTeam bokaal of een liefdevol tikje op de bips), hebben we sinds vorig jaar de lat hoger gelegd: zelfontplooiing. Door Teddie, Picassie en BigO wordt deze term uitgelegd als het (zelf)ontwikkelen van de buikplooi. Anderen gaan zich richten op het ten volle ontplooien van andere vaardigheden, zoals poëzie, mode en crowdbloggen. Uiteindelijk kunnen de 3mTeam toeschouwers de vruchten plukken van deze talentontwikkeling! Dus als u behoefte heeft aan een onvergetelijke ervaring, reis dan eens af naar het Pim Mulier Stadion op de zondagochtend! 

1 opmerking:

  1. Boys,leuk om te lezen,succes weer komend seizoen.
    groet Slugger.

    BeantwoordenVerwijderen