donderdag 8 september 2011

The Hunter vs The Lubster

Hunter & Lubster
De regen hing in de lucht maar na een begin druppeltje was het heerlijk honkbalweer. Lekker warm. De wedstrijd begon ontspannen, er werden nieuwe pakken voor de nieuwe driemteamkids aanwinsten uitgereikt! Na dankzeggingen en fotosessies konden we dan eindelijk beginnen aan de wedstrijd.

The Hunter was duidelijk, hij wilde winnen, eerste slagman, eerste homerun. 1-0 voor. Lekker begin en dat met de ogen dicht. Geen enkele mogelijkheid leek The Hunter laten liggen om de interne zo liefdevolle buddy-strijd, keihard aan te pakken!

In zijn tweede slagbeurt zonder dat iemand het doorhad, prikte hij volgens de scheidsrechter de bal over het hekwerk! De strijd is volledig weer open voor de HomerunKing!

The Lubster moest ondanks goed slagwerk toezien dat The Hunter dichterbij komt. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg wordt het The Titanen strijd van de succesvolste Buddy’s tot nu toe.

The Lubster mag niet meer naast The Hunter zitten, dit om belangenverstrengeling te voorkomen!

De wedstrijd ging onder het formidabel gooien van TT gestaag verder!
Swieber, niet stelen!
Faassen kon de Dora story niet uit zijn hoofd krijgen en riep in eens “Loper, niet stelen”, waarna de loper in de afscheidswedstrijd (dit seizoen) van Faassen, door Faassen van het tweede honk werd gegooid, kermend van geluk kwam hij de dugout binnen, vol trots!
Het laatste hoogte punt mag niet ontbreken, Rookie Franklin sloeg de ballen perfect naar het rechtsveld, mooie swing, mooie houding, perfecte timing. Mooie vangballen! Echte dit was niet het enige wat hij liet zien. Een hoge bal op foutgebied nabij het hek werd knielend gevangen met de ogen dicht en tegen het hek aan!

Formidabel excellent!

De kampioenen komen er aan!
--------------------------------------------------
Klik hier en ontvang het laatste DRIEmteam nieuws per email!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten