maandag 29 augustus 2011

Tommy & Co tegen de rest

Franklin, Wilfred of Thijs, geen idee...
Er is geen scorebord in deze league. En het helse kabaal van de tribunes van de bezoekers maakte het onmogelijk om de tussenstanden door te krijgen. Het feit dat onze enige vaste toeschouwer (Co Beumer) de lippen stijf op elkaar hield, deed het Driemteam vermoeden dat het luidruchtige enthousiasme van de Cromtigers fans afkomstig was om een voorsprong te vieren.

Door het tegenlicht van de felle zon was dit echter niet zeker. Een opvallend ontspannen zondagavond Driemteam liet zich echter tijdens de wedstrijd lang niet van de wijs brengen. Met de afwezigheid van Lubster was het strijdplan geen long-ball maar vierwijd. Met de precisie van een timmerman en dito oog nam de opgefokte Tommy hierin het voortouw, briesend liep hij keer op keer naar 1. Tactisch en onverhullend coachen, het neerzetten van het 'slechtste buitenveld dat het Driemteam heeft', maakte Cromtigers hor en dol (alsmede het massaal toegestroomde publiek; de wedstrijd scheen belangrijk te zijn).

Na het fluitsignaal van de corrupte ump (wat een pizzabakker), liepen de sterren van het Driemteam niets vermoedend het veld af. Door het zakken van de zon werd plotseling een groot opgestoken middelvinger zichtbaar. Een mooier scorebord bestaat niet: gewonnen met 1 punt verschil!


Mooie flyer
--------------------------------------------------
Klik hier en ontvang het laatste DRIEmteam nieuws per email!


3 opmerkingen:

  1. Goede pizza's bakken is moeilijker dan een honkbalwedstrijd scheidsen! Marc H (amateurscheidsrechter van inmiddels zo'n 400 honk- en softbalwedstrijden en amateurbakker van vele duizenden pizza's ;)

    BeantwoordenVerwijderen