zaterdag 3 mei 2014

Badmintonpad reverses the curse!

Het begin van het seizoen ging niet van een leien dakje. Na 3 wedstrijden hadden we er 1 gewonnen en maar liefst 2 verloren. Niet tegen de minste teams, maar toch, dat waren we niet gewend. En als Teddie - Broodje Bal - Schopman dan ook nog degradatiespoken op Facebook gaat zetten, dan gaat het toch een beetje jeuken...

Dus wat doe je dan? Je offert een kip, want dat schijnt te werken in de film. Maar wij hadden nog wat anders achter de hand. Bij het afscheid van het oude Kinheim veld op het Badmintonpad hebben JW en Petra 78 uur non-stop al het gravel van het infield in kleine borrelflesjes gedaan. Een leuk aandenken dus. En dat kwam vandaag goed van pas.

Origineel "Badmintonpad Kinheim" gravel.
Er was een kleine pre-game ceremonie terwijl het slagperk werd neergelegd. Het gravel werd door zelf-verklaarde shamaan Rainer Liner rondom de thuisplaat uitgestrooid. Het was een prachtig moment waarbij alle vroegere sterren van het Badmintonpad zich op een Field of Dreams-achtige wijze collectief achter het DRIEmteam opstelden.

En het magische gravel dat in de loop der jaren is vermengd met bloed, zweet en tranen van Kinheim legendes als Marcel Joost, Patrick Beljaards en Hans van Driel Krol heeft zijn werk blijkbaar gedaan. Drie uur en enkele scheidsrechterlijke dwalingen later bleek dat ons ritueel had geholpen: 9-7 gewonnen!

Sommige spelers beweerde overigens dat als ze omhoog keken, bovenaan de tribune, tegen de zon in, dat ze Hans van Driel Krol echt zagen zitten. Hoe bijzonder kan honkbal toch zijn...

--------------------------------------------------
Klik hier en ontvang het laatste DRIEmteam nieuws per email!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten