maandag 30 april 2012

Hersenspinsels !


Jesus, ook dat nog.

Playball. 

Zo die ouwe heeft 't nog niet verleerd, gooien kan 'ie wel, maar of 'ie het max bereikt heeft heeft betwijfel ik. Misschien dan maar met z'n werk. Strike,strike,ball,ball, strike out.Plop out, strike strike ball strike out. Zo dat wordt 'n makkie!

Playball.

De eerste kan goed kijken, en nog kieskeurig ook. Dat moeten er meer doen. Jammer dat 'ie bijna de oudste is, kans gehad om er nog wat van te maken. Weer zo'n kleine, Waar halen ze ze allemaal vandaan uit Haarlem? Tjesus wat is 'ie snel. Daar kan je nog wel wat mee. Wie is dat nou? Staat erbij alsof tie net ontslagen is, en een rechtszaak wilt beginnen. Dat wordt niks vandaag.

Playball

Hee een nieuwe, was die ouwe al moe dan? Die nieuwe kan wel wat yoga gebruiken, straks breekt er wat. Oeps dat was wel een strike, niks zeggen tegen die gast voor me. Ball, ball, ball, ball. Oh nee he,als dat maar goed gaat. Pinggg grounder out, pinggg fly out, pingggg grounder out. Ziet er goed uit de verdediging, hoeven ze daar niet meer op te trainen. Als ze dat al doen.

Playball.

Deze hangt bijna over de plaat, als dat maar goed gaat. Oh jee slaan is echt makkelijk als je hem ziet. Waarom doet iedereen toch zo moeilijk? Zal wel aan mij liggen. Hehe eindelijk een van normaal postuur. Zal wel meer kracht zijn dan souplesse, Oeiii dat valt tegen mooie swing,al is een curve wat te veel van t goeie voor hem.Hee een linkse slagman. Beetje stram,maar aaaaardige swing,al mag die bij t hardlopen z'n aambeeld wel van z'n rug halen.

Playball.

Wat nou. Weer een nieuwe op de heuvel Wat is dat voor een coach met zulk wisselbeleid. 
Wil zeker zelf ook gooien straks, we zullen zien. Deze is ook wat van de stramme kant. 
Misschien samen yoga klasje doen met de vorige. Maar snelheid hebt 'ie wel.

Playball

Weer een brede. Al heeft deze wel wat betere looks dan de vorige. Maar hij mag ook wel in de yoga klas. Zo das twee maal tegenwind als hij swingt. Hoop wel dat 'ie naar de bal kijkt. Gaat dan een stuk makkelijker. Wie zegt dat n keer tegen hem. Hee alweer n linkse. Die swing ziet er wat soepeler uit als dat gooien van hem. Moet tie wat mee doen. Nou ja , weer zo'n kleine, ziet er zeer gesoigneerd uit,mooie swing,maar wel wat laat.en zelfs mooie tred naar een.Heeft nog toekomst in het team. Zelfs het Vaticaan heeft een honkbal team als je de laatste ziet. Hoop voor hem dat lopen zonder kruis ook zo makkelijk gaat als een bal raken.

Playball

Ja hoor wat zei ik. Gaat 'ie zelf gooien. Shit dat kan 'ie ook nog. Ik moet zelf wel beter opletten op die change. Zal eens met hem gaan praten.

2 opmerkingen:

  1. O ja, 4 - 1 gewonnen van Flying Petrels 1...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig,
    hoeveel heeft Pierre opgehaald? zie grote tas, zal aardig wat centen in gegooit zijn! En maar blijven roepen:
    Ball
    Strike
    Its the beer
    I like

    BeantwoordenVerwijderen